Okenske police

K kvalitetnim oknom sodijo tudi kvalitetne police.

Velika izbira PVC, aluminij ali kamnitih notranjih in zunanjih polic različnih širin in debelin.

Kamen je zaradi svoje strukture, barvne raznolikosti, svoje trdote in časovne obstojnosti, izredno primeren za notranje in zunanje površine. Uporabljamo ga povsod kjer so mehanske in vremenske obremenitve najhujše. Na voljo so vam kamni najrazličnejših barv in naravnih motivov.

 

Granit

Granit je zaradi svoje sestave zdaleč najpogostejši in tehnično tudi najpomembnejši kamen. Zaradi svoje strukture, barvne raznolikosti, svoje trdote in časovne obstojnosti, je izredno primeren za notranje in zunanje površine. Uporabljamo ga povsod kjer so mehanske in vremenske obremenitve najhujše.

Marmor

Marmor je kristalna kamnina. Marmor nastaja s kristalizacijo kamenin v globinah zemlje in tektonskimi premiki pri visokih temperaturah. Z obarvanostjo, ki je povezana z določeno preglednostjo, se je marmor uveljavil že v Antiki kot zelo plemenit material. Dobra obdelovalnost mu odpira številne možnosti uporabe. Priporočamo ga predvsem za uporabo v notranjih prostorih.

 

Oznaka CE potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja ali varovanja okolja, kot jih določajo EU smernice oz. regulative.