Terase

Pri načrtovanju terase, se je treba osredotočiti predvsem na terasno oblogo. Seveda, vedno je treba poskrbeti, da se barva in površinska struktura terase ujemajo z arhitekturo in pokrajino. Vendar, izbira terasne obloge ne vpliva samo na zunanji videz. Pravo vzdušje, za uživanje v vrtu in prostem času lahko prispevajo tudi lastnosti materiala obloge, ki se ga dotikate z golimi rokami in nogami. V idealnih razmerah bi, za uživanje v toplih dneh z najdražjimi, izbrali toplo in naravno oblogo, kot je les, vendar brez drobljenja in brez razpok.
WPC terasne obloge so izdelane iz patentiraneg materiala Twinson, ki nam pričara prav te natančne značilnosti. So tople in udobne, kot les in hkrati odporne, vzdržljive in enostavne za čiščenje.

Twinson WPC terasne obloge - inovativne, trajne, enostavne za vzdrževanje

Twinson WPC je visoko kakovostni patentiran material, narejen iz lesa in kompozitne plastike (WPC). Te inovativne obloge so še posebej impresivne zaradi visokih standardov kakovosti. Površina obloge se čuti kot les. Naraven videz se ohrani več let. Vzdrževanje ni potrebno.  Velika prednost WPC obloge je izredna odpornost na vremenske vplive in je enostavnost za čiščenje. Material je še vedno okolju prijazen in ga je možno 100% reciklirati.
Z izbiro Twinson WPC obloge ste izbrali material, v katerem boste dolgo uživali. Sistemi Terrase Klasik, Terrase Massive, Terrase Maxi in Terrase Plus zagotavljajo privlačne rešitve za vsa področja oblikovanja vrta in terase.

Twinson WPC obloge, združujejo vse prednosti lesa in plastike:

  • naraven izgled
  • enostavne za vždrževanje
  • ne drsijo, tudi če je obloga mokra
  • robustna izvedba
  • izjemno dolga življenjska doba (do 25 let garancije)
  • prijazne do okolja (100% možnost reciklaže)
  • ne vsebujejo škodljivih snovi (kot so cink ali svinec)
  • odporen na insekte
  • PEFC certificiran

Terrace - klasična varianta

Klasični sistem Terrace zagotavlja maksimalno udobje za teraso in vrt, vašemu zunanjemu prostoru da elegantno vzdušje, kjer boste lahko uživali vrsto let.

 
Dva videza povšine
506 Apricot brown 522 Walnut 503 Hazelnut brown 504 Bark brown
505 Turf brown 509 River stone grey 510 Schiefergrau 502 Liquorice black

Terrace Maxi - za večje površine

Široke WPC deske (210 mm) so primerne za prekrivanje velikih površin. Z malo materiala, lahko v najkrajšem času pridobite sanjsko teraso. Izbirate lahko med dvema videzoma površine in tri naravno lepe barve.

Dva videza povšine 509 River stone grey 503 Hazelnut brown 502 Liquorice black

Terrace Massive - kompaktna deska

Robustna, prilagodljiva WPC deska, ki je primerna za zahtevnejše površine in ima neomejene možnosti oblikovanja.  Trdne deske Twinson Terrace Massive se prilagodijo vsem vašim potrebam in zahtevam. Izbirate lahko med dvema videzoma površine.

 
Dva videza povšine
506 Apricot brown 522 Walnut 503 Hazelnut brown 504 Bark brown
505 Turf brown 509 River stone grey 510 Schiefergrau 502 Liquorice black

Terrace Plus - premium terasa

Lepe WPC deske pri oblikovanju terase izpolnjujejo najvišje standarde. Če obdajajo teraso, bazen, pristanišče, hotel, bar ali zunanji bazen - Terasa Plus je vedno prva izbira, ko gre za kakovostne, premium zunanje obloge.

 
Videz povšine
506 Apricot brown 522 Walnut 503 Hazelnut brown 504 Bark brown
505 Turf brown 509 River stone grey 510 Schiefergrau 502 Liquorice black

 

Oznaka CE potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja ali varovanja okolja, kot jih določajo EU smernice oz. regulative.